مقدمه
نحوه انتقال مالکیت گوشی رجیستر نشده چگونه است؟چگونه گوشی رجیستر نشده را انتقال مالکیت دهیم؟بعد از اجرایی شدن طرح رجیستری سوالاتی از این دست برای بسیاری از کاربران گوشی های همراه مطرح است.در این مقاله قصد داریم به موضوع انتقال مالکیت گوشی رجیستر نشده بپردازیم. قبل از این که به بررسی این موضوع بپردازیم، لازم است ابتدا به توضیحاتی درباره ی رجیستری و طرح مربوط به آن اشاره کنیم. در این طرح شناسه دستگاه و یا همان کد IMEI که هر موبایلی دارد، توسط سامانه ای نام همتا، به نام مالکِ سیم کارتِ درون آن ثبت می شود. گوشی هایی مشمول این طرح هستند که به صورت قانونی وارد کشور شده و هزینه های مربوط به گمرک برای آن ها پرداخته شده است. در این جا ممکن است بپرسید پس تکلیف گوشی های دست دوم چیست؟ گوشی های دست دومی که یک بار طرح رجیستری برای آن ها اجرا شده و یا اصلاً کد رجیستری دریافت نکرده اند، باید اقدام به انتقال مالکیت کنند. گفتنی است به هیچ وجه نباید نگران نحوه انتقال مالکیت گوشی رجیستر نشده باشید، زیرا این فرایند بر خلاف اهمیت بالایی که دارد، فرایند چندان پیچیده و نگران کننده ای نیست. برای انتقال فقط کافیست وارد
مقاله پیشنهادی:
کشور ما برای اجرای طرح رجیستری سال های زیادی است که تلاش می کند تا مانعی برای قاچاقچی های غیر قانونی گوشی و واردات گوشی های تقلبی ایجاد کند. در حال حاضر با اجرای موفقیت آمیزِ این طرح دیگر نباید نگران دام قاچاقچی ها بود، چرا که فقط کافی است از طریق سامانه ی همتا اقدام به استعلام اصالت کنید تا در کم ترین زمان ممکن نسبت به اورجینال بودن و نبودن گوشی و همچنین روش واردات آن آگاه شوید و سپس با خیالی راحت اقدام به خرید نمایید. در این بخش از مقالهمی خواهیم پیرامون مشکلات انتقال مالکیت گوشی رجیستر نشده صحبت کنیم، چرا که قطعا سوالات زیادی در این خصوص برایتان مطرح است. تا این جا فهمیدیم گوشی چه نو باشد و چه دست دوم باید از طرح رجیستری پیروی کرده و در این سامانه ثبت شود؛ ولی پرسشی که در این جا مطرح می شود این است که اقدام نکردن برای انتقال مالکیت گوشی رجیستر نشده ، چه مشکلاتی در پی خواهد داشت؟ در حوزه ی استفاده از گوشی های همراه چه مشکلی بدتر و اساسی تر از توقف سیستم ارتباطاتی گوشی است؟ بله یک گوشی زمانی که با چنین مشکلی رو به رو شود، قاعدتاً ناکارآمد است و دیگر هیچ استفاده ای ندارد. حال لازم است بدانید گوشی هایی که در سامانه ی همتا ثبت نشده اند، با مشکل مذکور مواجه خواهند شد، مشکلی که در زمینه ی بهره مندی از گوشی های همراه از همه چیز جدی تر و مهم تر است.برای انتقال مالکیت گوشی رجیستر نشده اگر به موارد زیر توجه کنید، دیگر با مشکلات ناشی از رجیستر نبودن گوشی مواجه نخواهید شد. این موارد عبارت هستند از:
۱سعی کنید گوشی دست دوم را از صاحب اصلی آن بخرید و یا فروشنده ای را انتخاب کنید که قادر به انتقال رجیستری است و مالک قبلی را می شناسد. این مورد بسیار حائز اهمیت است، زیرا فرایند انتقال زمانی که اطلاعات مربوط به مالک قبلی را در اختیار دارید، شدنی است.
۲در صورتی که فروشنده نسبت به انتقال مالکیت گوشی رجیستر نشده بی اهمیت بود، باید اقدام به شکایت کنید و یا کلاً از خرید خود منصرف شده و مرجع دیگری انتخاب کنید. در واقع نپرداختن به این موضوع و سرسری گرفتن طرح رجیستری از جانب فروشنده، نشان دهنده ی نا معتبر و غیر قانونی بودن گوشی است.
۳برای انتقال مالکیت گوشی رجیستر نشده ۳۰ روز مهلت در نظر گرفته شده است. یعنی اگر گوشی را با سیم کارتی که به نام آن ثبت نشده است استفاده کنید، پس از گذشت ۳۰ روز دسترسی به همه ی شبکه های مخابراتی قطع خواهد شد.
مقاله پیشنهادی:
این که چگونه گوشی رجیستر نشده را رجیستر کنیم مسئله ای است که تماماً در گرو عمل به قوانین طرح رجیستری و مراجعه به سامانه ی همتا می باشد. البته نا گفته نماند فقط گوشی هایی می توانند به این قانون عمل کرده و عضو سامانه ی همتا شوند که طبق قوانین و ضوابط مربوط به واردات از گمرک گذشته اند و هزینه های گمرکی آن ها پرداخت شده است.در این قسمت برای این که واضح تر و ساده تر بگوییم چگونه گوشی رجیستر نشده را انتقال مالکیت دهیم ، راهکار های مربوط به آن را آورده ایم که قطعاً دانستن آن ها خالی از حسن نیست. این راهکار ها شامل دو روش مجزا می شوند که عبارت هستند از:
۱در روش اول بایستی وارد
یک رمز عبور موقت برای شماره ای که در مرحله قبل وارد کرده بودید ارسال خواهد شد. این رمز و کد امنیتی که مشاهده می کنید را وارد کرده و دکمه ورود را بزنید.
با درج این کد حالا وارد سایت خواهید شد و لازم است روی گزینه فعالسازی تلفن همراه کلیک کرده و اطلاعات درخواست شده (شماره همراه، شناسه دستگاه و کد فعالسازی) را بنویسید.
به این ترتیب و با کلیک روی گزینه فعالسازی، سیم کارت شما به نام گوشی مربوطه در سامانه ثبت می شود.
۲برای رجیستر کردن، روش دیگری هم وجود دارد که از طریق شماره گیری کد #777* انجام می شود. پس از شماره گیری آن، کادری باز خواهد شد که لازم است وارد گزینه فعالسازی شوید. با ورود به این گزینه لازم است به ترتیب شماره تلفن، شناسه ۱۵ رقمی دستگاه و سپس کد فعالسازی را وارد کنید تا فرایند رجیستری به پایان برسد.
مقاله پیشنهادی:
طبق بررسی هایی که انجام دادیم، از میان نکات مربوط به انتقال مالکیت گوشی رجیستر نشده تعدادی از مهم ترین موارد را جدا کرده و در ادامه آورده ایم، نکاتی که دانستن آن ها برای تمام متقاضیان انتقال مالکیت گوشی رجیستر نشده لازم است:
۱در راستای تیتر قبلی لازم است بگوییم زمانی عملیات عضویت و رجیستری موفقیت آمیز است که پیامک تایید را دریافت کنید.
۲در سایت سامانه همتا می توانید از تعداد مالکین قبلی هم مطلع شوید، چرا که دفعات تمام انتقالات ثبت می شوند.
۳شناسه ی دستگاه علاوه بر این که در جعبه و پشت دستگاه وجود دارد، با شماره گیری کد *06#* قابل دریافت است. این شناسه برای هر گوشی و مدلی مجزاست.
۴برای گوشی های دو سیم کارت در صورتی که برای سیم کارت دوم هیچ هشداری پیامک نشد نیازی به رجیستر شدن ندارد و فقط عضویت سیم کارت اول کافی است.
منبع :
انتقال مالکیت گوشی با کد دستوری
انتقال مالکیت گوشی از طریق سایت همتا
نحوه انتقال مالکیت گوشی رجیستر نشده
رفع مشکل باز نشدن سایت با اینترنت گوشی
گوشی ,رجیستر ,انتقال ,نشده ,مالکیت ,های ,انتقال مالکیت ,گوشی رجیستر ,رجیستر نشده ,مالکیت گوشی ,لازم است ,نحوه انتقال مالکیت ,برای انتقال مالکیت ,مشکلات انتقال مالکیت ,پیشنهادی انتقال مالکیت
درباره این سایت